Бивша звезда от YouTube беше осъден на 10 години затвор в

...
Бивша звезда от YouTube беше осъден на 10 години затвор в
Коментари Харесай

Звезда от YouTube беше осъден на 10 години затвор в САЩ

Бивша звезда от YouTube беше наказан на 10 години затвор в Съединени американски щати откакто се призна за отговорен по обвиняване в приемане на неприлични изображения на деца. 

Остин Джоунс призна, че е окуражавал шест малолетни момичета да му изпращат свои видеоклипове със полово наличие в персонални известия, като им казвал, че те би трябвало " да потвърдят ", че са неговите най-големи почитатели. Той построил профила си към свои кавъри на известни поп песни и по този начин се сдобил с над 500 000 клиенти на канала си в YouTube, както и с 225 000 в Twitter. 

И двата канала бяха изтрити откакто стана ясно за действията kd Ogfwki. YouTube блокира канала му, който му носеше доходи от реклама, откакто 26-годишният влогър бе задържан през 2017 година Въпреки това видеосайтът бе подложен на критика, че е реагирал прекомерно постепенно. 

Джоунс призна също, че е използвал Facebook и в към 30 други случая, с цел да кара малолетни девойки да му изпращат свои фотоси и видео, като подвеждал някои от тях, че видеоклиповете са част от опция " да станат модели ", а на други - че ще подобрят представянето на Instagram профилите им. 

Произвеждането и приемането на детска порнография са извънредно съществени закононарушения в Съединени американски щати, глобени с големи санкции. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР